Benieuwd naar wat Proof of Weak hands nu precies is? Lees hieronder de informatie of klik hiernaast op de button voor de officiele website.

Wanneer is Proof of Weak hands 3D gestart?
Proof of Weak hands werd gelanceerd in februari 2018.

Kan ik via een telefoon toegang krijgen tot PoWH3D?
Ja! Je kunt Cipher installeren op iOS of Cipher op Android en je seeds (woorden) van Metamask invoeren om volledige toegang te hebben tot je metamask-account op mobiel!

Wat is precies een smart contract?
Een smart contract is een ingebouwd stuk programmeertaal dat bij het lanceren van ons token werd ingediend bij het Ethereum (Eth) -netwerk. Het slimme contract verwerkt alle Eth en tokens autonoom zonder enige vorm van menselijke input, en de berekeningen en functies worden bevestigd op duizenden computers over de hele wereld voordat ze worden uitgevoerd.

Kunnen de eigenaren deze uitwisseling bewerken nu deze wordt uitgevoerd?
De enige functies die de ontwikkelaars op het contract kunnen bewerken, zijn de naam van het token en de prijs van de masternodefunctie.

Hebben ontwikkelaars toegang tot de portefeuille of fondsen?
Het ontwikkelteam heeft opzettelijk niet geprogrammeerd dat ze toegang hebben tot de Eth of tokens in dit spel. Het wordt volledig autonoom gerund door de code die u open-source kunt lezen op het smart contract. Er mogen geen mensen ingrijpen.

Hoe kan dit token worden uitgevoerd zonder interactie met ontwikkelaars?
Proof of weak hands tokens worden volledig beheerd op het smart contract, het aankoopproces creëert de tokens en plaatst het geld direct in het contract. Het verkoopproces smelt die tokens weg en geeft het geld rechtstreeks aan de verkoper. Vanwege de unieke manier waarop dit proces werkt, kan het token functioneren volgens unieke regels die niet mogelijk zijn voor andere cryptocurrencies.

Welke unieke functies heeft het token?
P3D-tokens opereren onder een perfecte economische simulatie waarbij alle transacties (kopen / verkopen / verhandelen) automatisch 10% worden belast. Omdat het smart-contract zijn eigen centrale exploiteert en het token autonoom is, worden deze vergoedingen automatisch opgesplitst en beloond aan alle houders van token in plaats van aan een gecentraliseerd bestuursorgaan. Eenvoudig gezegd, elk token geeft je een aandeel van 10% van alle volume de cryptocurrency-ervaringen.

Is P3D een piramide, ponzi of een schema?
Per definitie is P3D geen piramide of een ponzi. Dat is het punt, het is het letterlijke omgekeerde van wat elk leningplatform zegt. Ze beweren echt te zijn, maar zijn een piramide. We beweren satirisch een piramide te zijn, maar zijn in feite een complete legitieme cryptocurrency die ironisch genoeg een van de eerlijkste en meest gedistribueerde tot nu toe is.

Is dit een scam zoals Bitconnect of Davor?
Een begrijpelijke vraag gezien er veel oplichting is in cryptocurrency. U bent waarschijnlijk bekend met scam-achtige operaties zoals Davor en Bitconnect. Het belangrijkste om te onthouden is dat:

Scamcoins hebben over het algemeen grote pre-minen waar ontwikkelaars een enorme hoeveelheid munten voor zichzelf nemen. P3D heeft geen premine.
Scamcoins hebben meestal betrekking op schaduwrijke, anonieme site-eigenaren die uw geld vasthouden terwijl u “verdient”. Deze eigenaren kunnen op elk moment uw geld meenemen en u oplichting beëindigen. P3D heeft niemand die uw geld beheert, de uitwisseling wordt volledig beheerd door een Ethereum open-source smart-contract dat niet kan worden gewijzigd. Eigenaars hier kunnen geen Ethereum aannemen dat je in het contract hebt gestopt, zelfs als ze dat wensten.

Scamcoins doen meestal valse beloftes over gegarandeerde rendementen of andere claims van ROI die niet kunnen worden volgehouden. P3D maakt letterlijk geen beloftes en is volledig open en transparant over de werking van het systeem.

Kortom, deze P3D-uitwisseling is op geen enkele manier fraudulent. Dit is een unieke uitwisseling aangedreven door een slim contract dat alle transacties belast (kopen, verkopen, verhandelen) om inkomsten uit te betalen aan alle token-houders! De ontwikkelaars houden geen extra kosten boven de tokens die ze zelf hebben.

Dat betekent echter niet dat het gebruik van deze beurs geen inherente risico’s heeft, zoals hieronder wordt uitgelegd.

Oke, maar wat zijn de risico’s van deelname?
Niets is gegarandeerd, en dubbel zo in cryptocurrency. Alles wat je in deze ruimte doet, vereist zorgvuldige aandacht en gezonde scepsis. In het geval van P3D zijn hier de belangrijkste risico’s bij deelname:

Hacks
Als een ondernemende black-hat hacker een beveiligingsexploit zou ontdekken in de slimme contractcode of in de virtuele machine van Ethereum, zouden ze mogelijk alle Ethereum in het contract kunnen stelen. Meerdere onafhankelijke Solidity-ontwikkelaars hebben het contract gecontroleerd en nauwlettend gecontroleerd, dus de kans op een hack is klein maar niet nul.

Stagnatie
De levensader van P3D is volume en vluchtigheid. Als het transactievolume vertraagt of stopt (dat wil zeggen dat niemand koopt, verkoopt of verhandelt), genereert dit project minder en minder inkomsten. Afhankelijk van wanneer je instapte, was je niet kapot, zelfs niet op dat moment stopte de winst, dan was je verlies. Niemand weet wanneer de transactieactiviteit zal opdrogen, maar het is onwaarschijnlijk dat dit op de korte termijn zal gebeuren. Onwaarschijnlijk maar niet onmogelijk.

Panic sells
De waarde van elk P3D-token wordt volledig bepaald door de aan- en verkoopactiviteit. Elke token-aankoop verhoogt de prijs en elke verkoop verlaagt de prijs met een marginaal bedrag. Als er echter massale hysterie was en elke persoon verkocht, zou de waarde van de P3D-tokens aanzienlijk worden verlaagd, wat zou betekenen dat je symbolische holdings weinig Ethereum waard zouden zijn. Als er een enorme paniekaanval zou plaatsvinden, zou u natuurlijk inkomsten ontvangen op elke verkoop die evenredig is aan uw posities. Je zou dan ook inkomsten ontvangen voor elke aankoop terwijl mensen weer begonnen te kopen. Zou dit zo erg zijn?

Dat zijn de drie belangrijkste risico’s voor deelname. Maak je eigen beslissingen als je denkt dat het het proberen waard is!

Wanneer worden mijn transactietaksen toegepast op mijn P3D-tokens?
P3D-tokens hebben een transactiebelasting van 10% die wordt toegepast wanneer een transactie van een token plaatsvindt. Ja, dit betekent dat op uw tokens 10% belasting wordt geheven wanneer u ze koopt, verkoopt of overdraagt. Klinkt als veel belastingrecht? De enige opvallende uitzondering is dat onttrekkingen van dividenden niet worden belast.

Dit is eigenlijk het beste deel van dit token! Deze belastingen houden in dat het vasthouden aan P3D-tokens betekent dat je constant ‘gratis’ Ethereum wordt gedistribueerd elke keer dat een andere gebruiker van de centrale P3D-tokens koopt, verkoopt of overdraagt. Dit betekent (wanneer de ruil transacties bevat), dat u zich in Ethereum direct waagt aan gratis ‘inkomsten’. Veel gebruikers melden dat ze dagelijks 0,05-2% aan inkomsten ontvangen (nogmaals, je aantal kilometers kan variëren, dit is volledig afhankelijk van het transactievolume en wordt helemaal nergens beloofd).

Waarom zijn de inkomsten (dividenden) het beste deel van P3D?
Inkomsten zijn vooral geweldig omdat hun waarde niet wordt bepaald door de waarde van P3D-tokens. De gedistribueerde inkomsten worden verzonden naar tokenhouders in Ethereum elke keer dat iemand anders het token koopt, verkoopt of verhandelt op basis van de hoeveelheden tokens (in% van het totale gesommeerde bedrag) die worden gehouden.

Dit betekent dat niemand deze inkomsten bij u weg kan halen, ze zijn helemaal voor u om te herinvesteren (omzetten in P3D), op ruil te laten om zich te verzamelen, of terug te trekken naar uw portemonnee om te houden! De keuze is helemaal aan jou!

Onthoud: deze dividenden die u worden uitbetaald, zijn van u, ongeacht wat er met het contract of de prijs van de tokens gebeurt. Zelfs als de waarde van de tokens flink keldert en iedereen zijn geld eruit haalt, zal dat uw inkomsten alleen maar verhogen, omdat u ze bij elke afzonderlijke verkoop krijgt.

Wat is herinvesteren precies?
Herverkopen houdt in dat u ervoor kiest al uw Ethereum-inkomsten (dividenden) te nemen en ze allemaal in te wisselen voor extra P3D-tokens. Tijdens herbelegging wordt een extra koopbelasting van 10% opgelopen, zoals bij alle transacties. Op deze manier vergroot het opnieuw investeren van uw tokens uw bezittingen, waardoor de toekomstige inkomsten toenemen. Denk aan “samengestelde rente”.

Klik op “Opnieuw kopen” op de pagina met aankooptokens om op elk gewenst moment opnieuw te investeren. Stel uw metamask-transactie in (die ETH 0 + GWEI zou moeten weergeven) en klik vervolgens op “Verzenden”.

Hoe werkt verkopen?
Ga naar de sell tokens-pagina en kies een hoeveelheid P3D om te verkopen. Zodra de transactie is verwerkt, wordt de Ethereum-waarde van de verkoop rechtstreeks in uw dividenden gestort. Je zult dan dividenden moeten opnemen om het Ethereum naar je metamaskportefeuille over te zetten. In het kort:

Voer een hoeveelheid P3D in bij “Tokens om te verkopen”
Druk op de knop “Verkoop!” Om de metamask-dialoog te activeren
Verzend en wacht tot de transactie wordt verwerkt
Ethereum van de verkoop is nu in dividend
Trek dividenden op van de pagina Verkooptokens om het ethereum terug te halen naar uw portemonnee.

Wat is precies een masternode?
Als je genoeg tokens voor een ‘masternode’ hebt gekocht, kun je je masternode-verwijzingslink met anderen delen om bonusinkomsten te krijgen. Voor elke aankoop die rechtstreeks is gekocht van iemand die op uw masternodelink heeft geklikt, krijgt u een extra 3% van de buy-in prijs. Als een vriend bijvoorbeeld 10ETH van je masternode koopt, verdien je 0.3ETH onmiddellijk in de winst!

Kan ik P3D kopen met mijn eigen masternode?
Je kunt je eigen masternode niet gebruiken om te kopen met dezelfde portefeuille. Als u probeert te kopen van uw eigen masternode met hetzelfde portefeuilleadres, wordt de 10% belasting gedeeld aan iedereen alsof u helemaal geen masternode hebt gebruikt.

Kan ik mijn eigen masternode gebruiken om mijn winst opnieuw te investeren?
Masternodes worden alleen gebruikt voor aankopen en worden niet gebruikt voor herbeleggingen. Als iemand koopt met behulp van uw masternode, krijgt u krediet, maar eventuele toekomstige herbeleggingen lopen niet door uw masternode.

Wat moet ik doen als ik geen toegang heb tot het exchange?
Als het exchange te langzaam of ontoegankelijk is, kunt u op elk gewenst moment toegang krijgen tot het officiële back-up exchange. Deze back-up is eenvoudiger maar geeft u toegang tot alle belangrijke functies op exact hetzelfde contract!

Hoe wordt de waarde van de tokens bepaald?
Telkens wanneer een nieuwe gebruiker een token koopt, neemt de waarde van elk token zeer licht toe (+10 gwei). Dit betekent dat als mensen de uitwisseling kopen, je P3D-tokens meer en meer Ethereum waard zijn. Als mensen hun tokens verkopen, neemt de waarde van elk token dat u vasthoudt echter af (-10 gwei). De waarde van de tokens wordt volledig bepaald door het slimme contract, gebaseerd op het aantal uitgegeven tokens.

Wat is het huidige circulerende aanbod van POWH3D-tokens?
De huidige circulerende voorraad P3D kan hier op Etherscan worden gecontroleerd. Het aanbod neemt automatisch toe als Ethereum op de beurs wordt ingeruild voor P3D en kan zo groot worden als de vraag naar de tokens.

Hoe kan ik controleren hoeveel ik heb gemaakt in de winst?
Ga naar dit handige hulpprogramma en controleer de “Geaggregeerde tokenhouderstatistieken” of bekijk een grafiek van uw winst door naar deze website te gaan.

Bevat het saldo al de verkoopbelasting van 10%?
Ja, voor volledige transparantie is het saldo op de holdings-pagina al goed voor de verkoopbelasting van 10%. Dit betekent dat je het bedrag dat daar wordt vermeld, volledig kunt opnemen op de pagina Tokens verkopen.

Waarom tonen sommige transacties 0 Ethereum?
Wanneer u het contract controleert, ziet u dat veel transacties worden weergegeven als ‘0’ Ethereum. Dit komt omdat elke actie op het contract behalve “Kopen” (bijvoorbeeld Verkopen, Opnieuw beleggen, Overdragen) 0 Ethertransacties vereist om de opdracht uit te voeren.